You're in Charge

Energiaválság előtt hogyan készüljünk fel?

Mindenhol hallani lehet az energiaválságról, klímaválságról, amiért akár 2-3 hétre is megszűnhet az áramellátás. 

Mennyire komoly az ügy és hogyan védekezhetünk?

Első és legfontosabb a pánik elkerülése és a megfelelő eszközök beszerzése, továbbá a körültekintő és megfontolt cselekvés!

Az ügy annyira komoly, hogy több ország köztük Ausztria is elsötétülhet, az Osztrák katonaság videókban mutatják be, hogy mivel készüljenek fel amennyiben Európát sújtó energiaválságban tartós áramkimaradásokkal kellene megküzdeni! Pár napja Németországban is elkezdtek ilyen videókat készíteni.

Eszközök és élelmiszer: autórádió, zseblámpák, gyertyák, gyufák, gyújtók, szén-monoxid-riasztók és tűzoltó készülékek, víz (két liter egy főnek egy napra), tea, kávé, tartós élelmiszer (tészta, rizs, konzerv), elsősegélykészlet, szükséges gyógyszerek, szemeteszsák, ragasztószalag, gáztűzhely, kültéri tűzhely, grill, készpénz, hálózsák, takaró, meleg ruha.

Elektromos készülékek töltésére és működtetésére #Akkugenerátort javaslunk, napelemnek (Solar panel) köszönhetően újratölthető hálózat nélkül is. Extra akkumulátoroknak köszönhetően nagyobb lesz a tároló kapacítás így még több áramot raktározhatsz el.

Akár 1 óra alatt 80%-ra feltöltenek és egy mobilt akár 80 alkalommal is újratöltenek #Akkugenerátoraink. Kisebb és nagyobb teljesítményű igényeket is kielégítenek a készülékeink. 

Biztosítsd be magad szorult helyzetekre, az energia legyen veled!

www.akkugenerator.hu

 

További cikkek: Index:  "Európa gazdagabbik felén a világháború óta nem tapasztalt eshetőségekre: fagyoskodásra és sötétségre készíti fel a német lakosságot a helyi katasztrófavédelem. Az energiaválság a közösségi médiába is beköszöntött."